Over ons

Wie we zijn

Het doel van Team Natuurlijk! Maartensdijk is dat het dorp aantrekkelijker wordt voor grote en kleine inwoners en insecten (vlinders, bijen, lieveheersbeestjes), vogels, amfibieën en andere dieren.

Wij vinden het fijn om invloed te hebben op onze eigen leefomgeving en we hopen dit te kunnen verbeteren door initiatieven op te zetten, waarbij we nauw samenwerken met de inwoners van Maartensdijk. Team Natuurlijk! Maartensdijk is een non-profit project in Maartensdijk uitgevoerd door Team Natuurlijk! Maartensdijk. Het project heeft als doel om Maartensdijk meer divers te maken op het gebied van flora en fauna. Natuurlijk! Maartensdijk is daarmee een laagdrempelig burgerinitiatief.

Met de uitvoering van initiatieven dragen we vanuit de lokale bevolking bij om lokaal de gevolgen van klimaatverandering beter te kunnen beheersen en de aantrekkelijkheid van al het groen van het dorp te verbeteren.

Wij zijn een non-profit organisatie. Geen van de medewerkers van Team Natuurlijk! Maartensdijk ontvangt voor de werkzaamheden een beloning.

Team Natuurlijk! Maartensdijk is onderdeel van de Agrarische Natuurvereniging Noorderpark

Onze aanpak

Onze Visie en Missie

De visie en missie van Natuurlijk! Maartensdijk is het creëren van locaties in en rond Maartensdijk waar verschillende (wilde) planten en dieren optimaal tot ontwikkeling kunnen komen. Daarnaast zetten we ons in voor educatieve projecten en overige projecten welke de biodiversiteit en verduurzaming stimuleren.

Onze sponsors